Contact

This website is created and managed by Susan Fazakerley with a a lot of help from  friends of Gordon. You are always welcome to contact her for a showing of Gordons work or with questions or contributions to the website.

Some of the pictures are for sale and some are owed by private and public collectors. If you have any questions please feel free to send a mail to: susanfazakerley@gmail.com.

Photo by: Britt Lindemann


2 Replies to “Contact”

 1. Anne Hildebrandt

  Hej
  Min mor har været veninder med Ulla Borchenius som var gift med Gordon. Under et besøg hos dem sidst i 60 erne fik min far et billede foræret af Gordon. Det har jeg arvet og netop fået indrammet. Da jeg ville se om jeg kunne finde ud af mere historie omkring billedet blev jeg i tvivl, er det Gordon der har lavet det eller var det et andet et jeg arvede som desværre er gået til. Måske kan nogen hjælpe mig hvis jeg må sende dig et billede af mit lithografi? Med venlig hilsen Anne Hildebrandt

  • admin

   Kære Anne.
   Undskyld mit sene svar. Jeg har været på fere. Du er meget velkommen til at sende mig et foto af dit lithografi. Du kan sende til susanfazakerley@gmail.com. Så skal jeg kigge på det. Jeg er dog ikke helt sikker på det er af min far, da han sjældent gjorde sig i lithografier.
   KH/Susan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email